Eyyüpnebi İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://eyyupnebiimamhatip.meb.k12.tr
Adres : Eyyupnebi mahallesi eyyüpnebi sk no1Viranşehir /ŞANLIURFA
VİZYON : Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın •Yaratıcı, •Dünyaya uyumlu, •Sorunlara çözüm getiren, •Girişken, • Yurtsever, •Yüksek donanımlı, •Üretken, • Ahlaklı, •Dinamik, •Öğrenmeyi seven. Bireylerinin yetiştirildiği eğitim ortamını kurmak.
MİSYON : Misyonumuz; •Atatürk Ilke ve Inkılaplarına bağlı, •Beden, zihin, ahlak ve sosyal bakımdan dengeli, •Kültürel değerlerimizi özümsemiş, •Bilimsel, analitik ve kritik düşünen, • Üretken, •Araştıran ve sorgulayan, •Yeniliğe ve değişime açık, •Kendisine güvenen, • Sosyal sorumluluk sahibi, Toplumda etkin rol almaya hazır nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Servis : SERVİS
Ulaşım : SERVİS
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 85 KM İLÇE MERKEZİNE 20 KM UZAKLIKTADIR
Kontenjan Bilgileri : 450
Sportif Etkinlikler :